Selecteer een pagina

Onze Behandelingen

Een massage is meer dan alleen ontspanning, Het verhoogt het bewustzijn, stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop en zorgt voor een goede afvoer van de lichaamsafvalstoffen

De motivatie om bij ons binnen te stappen is voor eenieder anders, maar het beoogde resultaat is altijd hetzelfde, je komt als ‘nieuw’ herboren naar buiten.


Jantima Thai Massage

Traditionele Thaise Massage

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur, een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

Jantima Thai Massage

Thaise kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een lichaamsmassage met warme stempels gedompeld in zonnebloemolie en gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze oorspronkelijke Oosterse massage heeft een zuiverende werking voor de huid.

Jantima Thai Massage

Hoofd Nek en Schouder Massage

De anti-stress massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken.

Jantima Thai Massage

Voet Massage

Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. c.

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

CONTACT ONS

DRES:  Ladogameerhof, 1060 PJ  Amsterdam

EMAIL:  jantima.massage@gmail.com

BEL:  06 23803516

U kunt hier alleen op afspraak terecht.